Club d'Escacs Torredembarra - Club d'Escacs Torredembarra

Club d'Escacs Torredembarra

BASES DEL CONCURS DEL CARTELL DEL XXé ANIVERSARI OPEN INTERNACIONAL TORREDEMBARRA

1. PARTICIPANTS
 
Es podrà presentar qualsevol artista que ho desitgi. Només s'acceptarà una obra per participant.
 
2. TÈCNICA
 
Totalment lliure. Es pot utilitzar qualsevol tipus de tècnica sempre que s’adapti al format de DIN-A 3.
 
3. TEMA
 
El tema serà “ELS ESCACS”. Es valoraran especialment les obres que reflecteixin el joc dels escacs i la seva harmonia, mitjançant qualsevol element típic que identifiqui el joc en el seu conjunt i algun element representatiu de Torredembarra.
 
El cartell ha de contenir el text següent: XX OPEN INTERNACIONAL D’ESCACS DE TORREDEMBARRA. Del 30 de juny al 8 de juliol de 2018. Lloc: Espai Cultural Sala del Mar.
 
 
4. PRESENTACIÓ
 
El revers del cartell anirà signat amb un pseudònim. El cartell s’acompanyarà amb un sobre tancat amb el mateix pseudònim, dins del qual hi haurà un document amb les dades personals de l’autor o autora (Nom i cognoms, DNI, telèfon de contacte, adreça postal i adreça electrònica). Les obres s’hauran de presentar entre el 2 i el 20 de maig de 2018 a la Regidoria d’Esport (Pavelló Municipal Sant Jordi), de dilluns a divendres, de 10 h a 12 h i de 17 h a 21 h o per correu ordinari a l’atenció de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra, c/ Rosella, s/n, Zona Esportiva Municipal, 43830, indicant al sobre “Concurs de cartells del XX Open Internacional d’Escacs de Torredembarra”.
 
5. JURAT
 
El jurat estarà format per quatre personalitats de reconegut prestigi en el camp de les arts: Nil Bartolozzi, Jordi Marcer,  Paula Baumann i Jordi Roig.
 
La decisió del jurat es farà pública el dilluns28 de maig de 2018. Els resultats es faran públics a la pàgina web del Club d’Escacs Torredembarra i es comunicarà a la persona guanyadora.
 
6. PREMIS
 
Hi haurà un premi de 150 euros per l’obra guanyadora. L’acte de lliurament de premis es portarà a terme el dia 8 de juliol a les 14:00 h, en l’acte de cloenda del XX Open Internacional de Torredembarra.
 
7. EXPOSICIÓ
 
Totes les obres rebudes es publicaran a la pàgina web del Club d’Escacs Torredembarra.
 
 
8. ELS CARTELLS
 
L’obra premiada quedarà en poder del Club d’Escacs Torredembarra, reservant el dret de publicació i sempre mencionant l’autor/a. La resta d’obres es podran recollir al Pavelló Municipal Sant Jordi en una data que s’informarà posteriorment.
 
9. RESOLUCIÓ INCIDÈNCIES
 
El jurat resoldrà qualsevol incidència que es pugui produir i no estigui prevista en aquestes bases. L’entitat organitzadora no es fa responsable de qualsevol pèrdua fortuïta que es pugui produir. El fet de participar en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.