Club d'Escacs Torredembarra - Club d'Escacs Torredembarra

Club d'Escacs Torredembarra

CARTA DE COMIAT

Benvolguts companys i companyes del club d’escacs Torredembarra, he estat vinculat al nostre club des de la seva fundació i vaig formar part d’una de les primeres juntes que es varen constituir.

 A l’any 2010 vaig agafar la Presidència i des de llavors la Junta i jo hem treballat perquè el club anés funcionant i progressant. Crec que tota la Junta està orgullosa de la feina feta ja que creiem que el club ha progressat tant culturalment, com esportivament i socialment, sent un referent dels clubs d’escacs de la demarcació de Tarragona. Especialment  orgullosos estem de mantenir i promocionar la nostra escola d’escacs i el torneig infantil anual i també del nostre OPEN INTERNACIONAL D’ESCACS “TORREDEMBARRA” que malgrat les dificultats, s’ha celebrat any darrera any i,  el proper, arribarà a la 24 edició! sent un dels més veterans del circuit català i únic a Tarragona en aquest format de joc. També segueix aquesta línia de progressió, el nostre ja consolidat  Obert de Partides llampec que arribarà a l’11 edició properament.

Particularment, després de 14 anys! de ser President, tinc necessitat de deixar el càrrec, esperant no haver comés greus greus, i estic convençut que el meu relleu serà positiu i el club continuarà progressant.

El Club d’Escacs Torredembarra, ha estat sempre i ho continua sent, el meu  club i em comprometo a ajudar en tot el que se’m demani. Moltes gràcies a tothom, fonamentalment, als membres de la Junta.

G. Comes

Torredembarra 3 de febrer de 2024